maart 28, 2016

Appartement Rursicht

Appartement Rursicht

Ons nieuwste appartement Rursicht bevindt zich op de eerste en tweede verdieping en is ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Via de buitentrap komt men bij het bordes (waar overigens ook een zitje met parasol is). Via de entree komt men direct in de ruime living en open keuken (plusminus 55m2). Hier vindt u de oude ronde herbergierstafel, waaraan u op uw gemak kunt tafelen. Opzij bevindt zich de keuken met koelkast, oven, kookplaat en vaatwasser (met filter-koffiezetapparaat en waterkoker). In het achterste gedeelte van deze ruimte staat de vierpersoonsbank, salontafel, satelliet-tv en stereoset.

De badkamer bevindt zich in een zijruimte (6,5m2) en heeft een douche, wastafel en toilet.

Via de open trap komt u op de bovengelegen verdieping met twee slaapkamers - een van 11,5m2 en een van 16m2 - met heerlijke eenpersoons boxsprings om de nachtrust door te brengen (het watervalletje in de voorgelegen riviertje zorgt voor zacht geluid om u in slaap te sussen). Er is overigens geen WC op deze verdieping!

Qua inrichting hebben wij onder andere gebruik gemaakt van oude materialen met her en der subtiele verwijzingen naar de mooie Eifelnatuur.

Het appartement bevindt zich op enkele minuten loopafstand van het historische centrum van Monschau met de vele vakwerkhuizen. De andere kant op, langs de Rur, wandelt u direct de Eifelnatuur in, waarbij alle jaargetijden wonderschoon zijn.

De ruime (55m2) woonkamer met open keuken