januari 2, 2016

Groepsverblijf

Op loopafstand van het centrum van Monschau bevindt zich Villa Rur. Deze voormalige feest- annex gymnastiekhal is volledig gerenoveerd en in een unieke stijl teruggebracht tot een groepsverblijf. Zo zult u vele oude accenten herkennen, maar verrast worden door de aparte inrichting.

Villa Rur biedt alles wat u zoekt als u met een groep op vakantie bent. Zo heeft u de beschikking over drie badkamers en zes slaapkamers, allen uitgerust met heerlijke boxsprings. Ook de keuken (gerestaureerde Bulthaupkeuken) is van alle gemakken voorzien en ruim ingericht met onder andere een kookeiland, koelkast met ijsblokjesmachine en een lange tafel waar u met 20 personen van kunt eten.

Voor ontspanning kunt u terecht in de loungehoek, waar comfortabele banken staan en een grote LCD televisie.
Vanuit de loungehoek komt u terecht op het 60m2 buitenterras. Samen met het hele gezelschap kunt u genieten van een heerlijke bbq. Door de hele woning heen heeft u gratis draadloos internet tot uw beschikking.

Prijzen & beschikbaarheid

Vlakbij Monschau ligt natuurgebied “Perlenbachtal” en het bijhorende stuwmeer waar u heerlijk kunt wandelen. Door de centrale ligging zijn steden als Maastricht, Malmedy en Aken binnen een dag goed te bezoeken. Voor groepen die van actie houden is mountainbiken hier zeer aan te raden, maar ook de rodelbaan van meer dan een kilometer zal uw hartslag verhogen. Wist u trouwens dat dat er in de winter een klein skigebied is? Kortom een vakantie bij Villa Rur biedt u rust, actie en luxe.